• Soenderjyske_002.png
  • Soenderjyske_001.png

SUSAM og Sønderjysk Elitesport A/S har en fælles vision – at gøre Sønderjylland til en attraktiv region at bosætte sig og etablere virksomhed i. Det er målet at skabe de bedst mulige vilkår for at realisere dette. Synergieffekten mellem SUSAM og SønderjyskE og at kombinere elitesporten med muligheden for at gøre en god forretning, er en unik måde at sammentænke elite indenfor både erhvervsliv og sport. Derfor arbejder SUSAM og SønderjyskE tæt sammen i hverdagen, deler erfaringer, kompetencer og udnytter hinandens ressourcer, hvor vi er bedst.

SUSAM er en selvstændig virksomhed ejet af Fonden til fremme af elitesport og kultur i Sønderjylland.

Hvordan får man adgang til SUSAM’s indkøbssamarbejde?

Via et erhvervsmedlemsskab i SønderjyskE har medlemmerne - både store og små virksomheder – adgang til SUSAM og dets forskellige muligheder indenfor indkøb. Dermed giver SUSAM muligheden for alle erhvervsklubmedlemmer, at indtræde i et professionelt indkøbssamarbejde.

For yderligere information omkring SønderjyskE, og de forskellige typer medlemskaber, klik på følgende link: www.soenderjyske.dk

Er man bosiddende udenfor det sønderjyske område og blot interesseret i et SUSAM medlemskab med mulighed for at benytte én eller flere af vores indkøbskategorier, er dette også en mulighed. For flere informationer omkring ovenstående, venligst kontakt SUSAM direkte.