Elitehold oversigt 1

Elitehold oversigt 2
Et udpluk af Eliteholdet's arrangementer 

Eliteholdetlogo

Velkommen til Eliteholdet

SønderjyskE og SUSAM udvikler og driver Eliteholdet - SønderjyskE Business Netværk - som er et attraktivt erhvervsnetværk for top- og linjechefer samt mellemledere i syddanske virksomheder og organisationer. Vi er ikke i tvivl: succes ligger i hænderne på den, der evner at skabe og deltage i netværk med fokus på inspiration, relation og udvikling i forhold til både den enkelte, organisationer og virksomhedens resultater.

Fakta om Eliteholdet

8-9 årlige temamøder vil være rammen om netværket – nogle vil foregå i forbindelse med sportsarrangementer, andre som besøg på udvalgte virksomheder, både lokalt og regionalt.

Sporten – fodbold, håndbold og ishockey – er omdrejningspunkter, og der vil være mulighed for at komme bag om sporten og blive inspireret af en dynamisk tilgang til resultater.

Eliteholdet vil møde topledere fra erhvervslivet samt en række politikere på såvel lokalt, regionalt og landsdækkende plan. 

Bliv medlem af Eliteholdet, og få adgang til et stærkt fagligt og socialt netværk. Her får du kvalificeret læring, konkrete værktøjer og sparring med ligestillede.

Tilmelding til Eliteholdet's netværk foregår via SUSAM -  og yderligere informationer kan indhentes hos:


SUSAM
Henrik Jepsen.
Tlf.: 7012 8600
Mobil: 4018 2226
E-mail:

Vi glæder os til at se jer på Eliteholdet.